Tjänster

Förmedlingsuppdrag

Vi hjälper dig gärna med förmedling av din bil. Att sälja bilen via oss istället för att försöka annonsera ut den själv har ett flertal fördelar. Vi kan bilar och vet hur man på bästa sätt presenterar olika fordon samt kan svara på alla förekommande frågor från intressenter. Du slipper lägga tid på visningar och provkörningar och som handlare kan vi även erbjuda köpare smarta lösningar för finansiering, vilket brukar göra försäljning av kvalitetsbilar enklare.

Att förmedla bilen via oss är en enkel process där du tydligt får veta i förväg hur mycket uppdraget kostar. Vi har en startavgift som ligger på mellan 1000 och 5000 kronor beroende på fordonets typ. Därtill kommer provision som vi kommer överens om i förväg samt kostnad för annonsering på olika plattformar som Bytbil, Blocket med flera. Noggrann tvätt och eventuell rekonditionering utförs innan vi lägger ut annonserna så att din bil visas från sin bästa sida. Vi Carfax-testar alltid bilarna som säljs och sedan tillkommer en hyra på 1000 kronor per månad för att ha ditt fordon presenterat i vår fordonshall. De flesta bilar vi får in säljs på mycket kort tid så detta är en försumbar kostnad i sammanhanget.

Finansiering och leasing

Bilköpare vill gärna ha någon form av finansiering då det ofta handlar om relativt stora summor när man vill köpa en riktigt bra bil. Vi erbjuder förmånliga finansieringslösningar från Wasa Kredit och MyMoney. Det finns även möjlighet att leasa en bil med hjälp av dessa lösningar om du föredrar detta framför att köpa din bil. Privatleasing har på senare år blivit väldigt populärt då många önskar byta till en nyare bil med jämna mellanrum.

Verkstad och bilvård

Vi välkomnar både nya och gamla kunder till vår verkstad där vi hjälper till med allt från löpande service och underhåll till reparationer. Vår bilvårdsavdelning utför allt från tvätt och rekonditionering till lackskydd för att din bil ska hållas fräsch och snygg så länge som möjligt.

Vill du sätta personlig prägel på din bil kan du beställa foliering eller tona rutorna med proffsmaterial som verkligen håller. Få bättre prestanda och lägre bränsleförbrukning med hjälp av våra tjänster inom optimering, en enkel och säker metod för att få ut mesta möjliga ur ditt fordon.

bil i snö

Mer än bara en bilhandlare. Hos oss får du mervärdestjänster som service & underhåll.