Om oss

trafik i vänersborg

För ett tryggt bilköp

Din lokala fordonsmäklare. Trestads Bilförmedling & Fordonsmäklare AB är ett företag som fokuserar på förmedling av bilar, båtar MC, lastbilar och fritidsfordon på orterna Vänersborg, Uddevalla och Trollhättan.

Vår målsättning är att erbjuda trygga bilköp där du vet att du får en bil som är väl kontrollerad av vår kunniga personal och att vi finns vid din sida genom hela processen.

Utöver att vi kan hjälpa dig med att hitta en ny, passande bil eller att sälja din nuvarande så erbjuder vi även ett flertal kompletterande tjänster för dig som bilägare. Bland annat så har vi en verkstad där du kan få hjälp med service och reparationer, en avdelning för bilvård och rekonditionering, erbjuder foliering och tonad film för rutor samt optimering för att få ut mesta möjliga av din bils kapacitet.

Carfax trusted dealer

Vi är först ut som Carfax trusted dealer i Trestad (Uddevalla-Trollhättan-Vänersborg) vilket betyder att samtliga bilar som vi förmedlar är kontrollerade och godkända av Carfax. Carfax rapporter ger köpare tydlig information om en bils historik, vilket ger ett tryggare köp. Mer information om vilka detaljer som kontrolleras hittar du på www.carfax.se.

Ett tryggt bilköp börjar hos oss. Välkommen in för att hitta din drömbil!